Fiat 124 Spider

 

Točno 50 godina kasnije, ikona dizajna iz 1960-ih vraća se u obliku roadstera kreiranog za čisti užitak u vožnji: Fiat 124 Spider.

Ekskluzivno i originalno iskustvo vožnje u sportskom automobilu s dizajnom ikone iz 1960-ih. Vraća se kako bi vas ispunio uzbuđenjem svaki put kada uhvatite upravljač.

Šesterokutna gornja maska inspirirana legendarnim modelom 124 Spider. Klasična silueta sa savršenim proporcijama, s odnosom dimenzija kabine i prtljažnika inspiriranim sportskim automobilima. Raspodijeljeni stražnji blatobrani, vodoravna stražnja svjetla s umetcima u boji karoserije.

Kožom presvučeni upravljač i obloga prednje ploče obrubljeni vidljivim vezovima. Ekskluzivne presvlake od prave kože s vidljivim vezovima. U modelu Fiat 124 Spider svaka kontrola je na dohvatu vaših prstiju, kako bi se mogli fokusirati na vožnju. Donji dio prednje ploče obrubljen vidljivim vezovima u boji kožnih presvlaka unutar automobila. Svi elementi kabine Fiata 124 Spider imaju kromirane i satenske detalje; od ventilacijskih otvora do detalja obloga vrata. Sjedala Fiata 124 su ergonomska s podignutim podloženim bočnim elementima, udobna tijekom vožnje, kao i prilikom ulaska ili izlaska iz vozila.

Vožnja u budućnost s ugrađenom tehnologijom modela Fiat 124 Spider, uključujući 7” dodirni zaslon, DAB radio prijemnik, W-Fi i Bluetooth povezivost, dva USB priključka i AUX priključak. Audio sustav, glasnoća, navigacija: sve što vam treba za izuzetno putovanje je nadohvat ruke.

Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.