Fiat 500L

 

Potpuno novi model, monovolumen koji s Fiatom 500 dijeli samo ime i neke dizajnerske linije, upravo je stigao na hrvatsko tržište.

500L proširuje koncept funkcionalnosti. S dužinom od 4,15 metara, širinom od 1,78 metara i visinom od 1,66 metara, spaja prostranost i udobnost unutrašnjosti monovolumena s praktičnošću parkiranja gradskog vozila. Veličina i prostranost Fiata 500L spojeni su s prvoklasnom funkcionalnošću i udobnošću. Od neprekinutog ostakljenja i ostakljenih nosača vjetrobrana koji pružaju veću vidljivost i olakšavaju parkiranje, do armature koja objedinjuje ploču s instrumentima i glavne prekidače za informacijske i telematičke uređaje u dva bliska, no odvojena prostora te praktičnih pretinaca za odlaganje gdje možete držati sve što vam treba tijekom dana.

U cilju dodatnog povećanja udobnosti i prostora unutrašnjosti, 500L nudi niz mogućnosti podešavanja sjedala poput naslona suvozačkog sjedala sa stolićem na rasklapanje ili podijeljena stražnja sjedala koja se podešavaju ne samo uzdužno, već se zahvaljujući funkciji Fold&Tumble preklapaju sama na sebe jednim jednostavnim potezom kako bi se dobila ravna površina prtljažnika koja iskorištava cijelu dužinu vozila.

Putujemo svijetom sa svjesnom lakoćom. 500L vam omogućuje uživanje u toj lakoći zahvaljujući motorima nove generacije s malom potrošnjom goriva i niskim razinama emisija plinova. 500L je lak automobil za okoliš, a posebno za Vas, vozača. Motori mu pružaju najbolji kompromis između performansi, potrošnje goriva i razina emisije plinova. Uz provjereni benzinski motor 1.4 16V s 95 KS i revolucionarni 0.9 TwinAir sa 105 KS, ponuda modela 500L je upotpunjena turbodizelskim 1.3 MultiJet II motorom sa 85 KS. Tri inovativna motora za zabavno, štedljivo i nazagađujuće putovanje.