Ford C-max

 

C-Max obitelj dobila je novog člana. Novi model popularnog Fordovog monovolumena nudi pregršt promjena na bolje.

Novi "One Ford" stilski potpis omogućio je novi stilski pristup, uglađeni interijer, sa povećanim prostorom pretinaca te značajnim promjenama u uštedi goriva i emisiji CO2.

Novi C-Max dolazi u dvije karoserijske izvedbe. Prva izvedba, koja se naziva još i C-max Compact, je po dimenzijama na razini dosadašnjeg C-maxa i nudi pet sjedala, a druga, veća varijanta naziva Grand C-max, nudi izbor između pet i sedam sjedala. Ono što Grand C-max čini posebnim su praktična klizna stražnja vrata, koja u svakodnevnim situacijama pokazuju svoju vrijednost. Dizajn obiju izvedbi je moderan i atraktivan, a ujedno i dinamičan. Ista situacija je i u interijeru. Pored kvalitetnih materijala i odlične završne obrade, izgled unutrašnjosti je pravo osvježenje.

Novost dolazi i u segmentu pogonskih agregata. Od benzinskih motora novi C-max nudi već dobro poznati i nagrađivani EcoBoost zapremnine motora od 1.0 i 1.5 litara te snage 100, 125 i 150 KS. Dok se kod dizelskog pogona nudi 1.5 TDCi i 2.0 TDCi sa 95, 120, 150 i 175 KS.

U nastavku možete preuzeti katalog i cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Katalog Ford C-max (PDF)

Cjenik Ford C-max (PDF)