Ford Connect

 

Svaki Transit ima svoju namjenu, a shodno tome ni novi Transit Connect nije iznimka.

Kompaktan, praktičan i pouzdan kombi nudi obilje teretnog prostora: 3,0 m3 u L1 (verzija s kratkim međuosovinskim razmakom) i 3,7 m3 u L2 (verzija s dugačkim međuosovinskim razmakom), pri čemu podnosi do približno 1.000 kg tereta.

Domišljata pregrada s otvorom za teret omogućava vam da u svojem kombiju kod kratkog međuosovinskog razmaka (L1) sigurno prevozite cijevi, ljestve i drugi teret s dužinom do 3m, a u modelu s dugačkim međuosovinskim razmakom (L2) do 3,4 m.

Izbor naprednih benzinskih i dizelskih motora zajedno s 5 ili 6- stupanjskim ručnim mjenjačem ili 6-stupanjskim automatskim mjenjačem, omogućavaju visoku razinu snage i okretaja, kao i iznimnu potrošnju: već od 4,0 l/100 km sa emisijom CO2 već od 105 g/km.

Prilagodljiva dvodijelna prednja klupa može zaprimiti do tri osobe u inačici Furgon, a inačice Kombi Furgon i Kombi omogućavaju prijevoz do sedam osoba, tako da na posao možete istovremeno voziti i grupu svojih radnika, kao i potrebne materijale i opremu.

Novi Tourneo Connect ima poboljšane aerodinamične performanse. S obzirom na to, ovo vozilo je i štedljivije. Izniman izgled daju mu i moderna svjetla, čija je prvotna namjena bolja vidljivost, kako vama, tako i ostalim vozačima.

Udoban vama i vašim putnicima, dovoljno prostoran, praktičan i zahvalan, tako da u njemu možete voziti bicikle, kolica, kutije, prtljagu i sportsku opremu. S novim Tourneo Connectom dobite baš sve.