Ford Courier

 

Novi Transit Courier spaja suvremeni dizajn i udobnost interijera, koje od tako praktičnog i učinkovitog gospodarskog vozila možda i ne biste očekivali.

Eksterijer furgona je praktičan u jednakoj mjeri kao što je i elegantan. Primjerice, aerodinamični oblik karoserije Transit Courieru omogućava moderan izgled i istovremeno poboljšava njegovu aerodinamičnost, čime se dobiva najučinkovitija upotreba. Izvanredna visokotehnološka svjetla omogućavaju bolju vidljivosti, a i s prednje i sa stražnje strane dobro su zaštićena s novim oblikom odbojnika. Zaobljeni prednji uglovi štite od udaraca i ogrebotina u uskim prostorima.

Izuzetno kvalitetna unutrašnjost, koja je u službi udobnosti i može se usporediti s unutrašnjošću automobila, iznimno je praktična i izdržljiva, baš kao što se i očekuje od gospodarskog vozila. Nova sjedala su snažna i ergonomski oblikovana, te nude najbolju moguću podršku. I njihov položaj je osmišljen tako da su svi upravljački elementi kao i prostor za odlaganje, nadohvat ruke, uključujući i postolje MyFord na kontrolnoj ploči, na koje sigurno možete odložiti svoj mobitel, MP3 player ili satelitsku navigaciju.

Na dizajn Tourneo Couriera utjecala su četiri osnovna cilja: ponuditi sve praktične prednosti vozila za prijevoz osoba, pobrinuti se za udobnost i sigurnost vaših suputnika, uključiti samo najupotrebljivije tehnologije i osigurati cjenovno dostupnu kupnju i upotrebu vozila.