Ford Transit Custom kombi i Tourneo

 

Prijevoz putnika prelazi na novu razinu. Izvanredna udobnost, inteligentni dizajn, napredna tehnologija i prostor za do devet osoba. Povrh toga iskustvo u vožnji kao da ste u automobilu i ultra-moderan dizajn eksterijera.

S novim Tourneom Custom svaka vožnja je doživljaj, bez obzira gdje sjedite. Zahvaljujući fleksibilnom sustavu stražnjih sjedala, dostupne su mnoge konfiguracije sjedala / prtljažnog prostora. A s L2 inačicom s dugim međuosovinskim razmakom, čak možete stvoriti još više mjesta za prtljagu.

S novim, reverzibilnim sjedalima u drugom redu možete organizirati sjedala za konferenciju. Ovisno o modelu, vozilo ima tri pojedinačna sjedala u drugom redu i pojedinačna sjedala u trećem redu. Pojedinačna sjedala mogu se sklopiti tako da se samostalno preklope, spreme ili uklone. Visokokvalitetne tkanine i obloge, više prostora za pohranu i razina proizvodnje ekvivalentna automobilu jamče udobnost i praktičnost te pružaju vozaču i putnicima ugodno iskustvo u vožnji.

Novi Tourneo Custom opremljen je značajkama dizajniranima za poboljšanje užitka u vožnji. Na primjer, električno podesivo, grijano vozačevo sjedalo i podesiv upravljač osiguravaju savršen i ergonomičan položaj u vožnji. Odaziv i povratne informacije s kontrolnih uređaja pružaju vam povjerenje u svim uvjetima vožnje, pri velikim brzinama, mokrim ili suhim cestama, sa ili bez tereta. Osim toga, dostupno je i nekoliko sustava za pomoć u vožnji, uključujući i pomoć pri kretanju na uzbrdici, kontrolu vektora zakretnog momenta i ublažavanje bočnih udara vjetra.