Fiat Ducato Panorama

 

Ducato. Sjedala samo u prvoj klasi.

Putovati u najvećoj udobnosti, stići na vrijeme, pojaviti se sa stilom i u potpunoj sigurnosti. Potreba prijevoznika ima mnogo i različite su, ali za njih postoji samo jedan odgovor: Fiat Ducato.

Ducato Panorama objedinjuje udobnost s elegancijom unutrašnjeg izgleda i dovršenosti uključujući tepihe na podovima, sjedala s tapeciranim naslonima za glavu i sigurnosnim pojasevima sa zatezanjem na tri mjesta. Ducato Panorama može primiti i prevesti do 9 osoba u savršenim klimatskim uvjetima zahvaljujući dvjema rashladnim jedinicama (na zahtjev) sa specijalnim potkrovnim odzračnicima za putnički odjeljak. Velika bočna klizna vrata i nožni pragovi s mogućnošću produljenja ulazak čine ekstremno jednostavnim: dobrodošlica koja daje prvu indikaciju kvalitete putovanja. Novi dizajn Ducata ga također čini vrlo prestižnim vozilom, koje je sposobno kombinirati udobnost i stil i učiniti da se svaki putnik osjeća opušteno.

Često se događa da jedan mora zajedno prevoziti oboje, i robu i ljude. U tom je slučaju također savršeni izbor Ducato i to u Combi verziji. U ekstremno svestranom i promjenjivom, udobnom Ducato Combiju može se voziti od 5 do 9 osoba i još uvijek ostaje dovoljno mjesta za robu. Ducato Combi je također dostupan u verziji s odjeljivom pregradom, čvrstom metalnom cjevastom pregradom koja odvaja kabinu od odjeljka za utovar.

Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.