Ford EcoSport

 

Snažan, robustan izgled susreće praktičnost i sposobnost. Atraktivan, pomno oblikovan i inteligentan unutrašnji dizajn obogaćen je nizom pametnih tehnologija. Svjež, karakterističan i hrabar: pripremite se za Novi EcoSport.

Novi EcoSport je nesumnjivo istinski SUV i definitivno ostavlja dojam snage i jačine. Čiste linije i elegantni aerodinamični oblik čine ovaj automobil modernim, sofisticiranim i dizajniranim tako da se ističe gdje god se nalazio.

Ergonomski oblikovana u skladu s vašim potrebama, kao i potrebama vaših suputnika, nova unutrašnjost EcoSporta savršeno je dizajnirana kako biste potpuno uživali u svakom trenutku provedenom u vozilu. Čiste, jednostavne, neupadljive linije prožete su promišljenim detaljima koji privlače pozornost. Sjednite, opustite se, uživajte i iz povišenog udobnog položaja promatrajte svijet.

U novom Ford EcoSportu svaka značajka i tehnologija stvorene su kako bi Vaša putovanja bila još udobnija. Ford SYNC 3 omogućuje Vam da ostanete povezani te upravljate svojim telefonom, glazbom i navigacijom pomoću glasovnih naredbi ili 8" zaslona na dodir. S promišljenim detaljima kao što su grijana sjedala i kolo upravljača možete biti sigurni da će svaka vožnja biti opuštajuća, ali istovremeno i poticajna.

Poznati benzinski 1,0-litreni Ford EcoBoost savršen je primjer tehnološkog napretka novih motora. Dizajniran kako bi osigurao idealnu ravnotežu između snage, performansi i niske emisije CO2, EcoBoost je motor budućnosti.