Ford Edge

 

Ford Edge jest veliki SUV (duljine 481 cm), no iznimno je stasitog izgleda s velikom karakternom maskom hladnjaka i oštrim sportskim linijama, s vrlo visokim bokovima.

Očekivano, vanjska veličina osigurava i puno prostora u unutrašnjosti za pet putnika i golemi prtljažnik od čak 1110 litara. Putnici na djeljivoj i višestruko preklopivoj stražnjoj klupi pritom će hvaliti i izniman prostor za koljena i ramena. Ugođaj u kabini je luksuzan, fina izrada i vrhunski materijali smještaju Ford Edge u klasu premium SUV-ova.

Potpuno je nov i prilagodljivi upravljački mehanizam koji je pri dinamičnijoj vožnji vrlo čvrst i osigurava sjajno vođenje. Upravljivost je začuđujuće dobra, a naginjanja su minimalna za jedan veliki SUV. S druge strane ovjes nudi vrhunsku udobnost pri krstarenju autocestom.

Na izbor su prednji pogon ili pogon na sve kotače, ručni ili automatski mjenjač, štedljivi i snažni benzinski i dizelski motori, kao i 3 bogata paketa opreme: Titanium, Sport i luksuzni Vignale.

U nastavku možete preuzeti cjenik vozila sa popisom serijske i dodatne opreme. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Katalog Ford Edge (PDF)

Cjenik Ford Edge (PDF)