Ford Fiesta

 

Odvažna i prilagodljiva, nova Ford Fiesta pruža maksimalan doživljaj vožnje. Uz prednosti inovativne tehnologije svakodnevna putovanja postat će zanimljiva i ugodnija. Iznova projektirana, nova Fiesta nudi još veću udobnost i stil, zamišljena tako da pruža neusporediv užitak vožnje i nudi čak i više nego što se čini na prvi pogled.

Dizajnirana kako bi se vi i vaši putnici osjećali ugodno dok kombinirana elegancija u unutrašnjosti s inteligentnim dizajnom budi vaša osjetila. Svaki element nove Fieste miješa suptilnost detalja i upečatljivost ljepote.

Uživajte u izvrsnim performansama. Naviknite se na učinkovitost. Zašto biste morali birati između performansi i učinkovitosti? S novom Fiestom, oboje je moguće. 1,0-litreni benzinski EcoBoost motor je već šesti put zaredom proglašen najboljim motorom godine na međunarodnoj razini u kategoriji do jedne litre.

Ugodna i uzbudljiva, plemenita i domišljata, nova Ford Fiesta opremljena je najboljim tehnologijama. Samo je jedan cilj: pojednostaviti putovanja. Uživajte u multimedijskom sustavu SYNC 3 i otkrijte novi 8" zaslon osjetljiv na dodir, glasovne naredbe ili ekskluzivni B&O PLAY audio sustav!