Fiat Fullback

 

Fullback privlači pažnju zahvaljujući mišićavim i agresivnim, ali istovremeno i mekanim i elegantnim linijama. Njegov stil otkriva svu brigu i strast Fiat Professional odjela, što je rezultiralo dizajnom zamišljenim da bude koristan za vaš posao.

Fullback je dostupan u dvije izvedbe: s produženom (4 sjedala) ili dvostrukom kabinom (5 sjedala), i dva paketa opreme: SX i LX. To je zbog toga što se profesionalizam također vidi u mogućnosti odabira koji vam je na raspolaganju.

Mi u odjelu Fiat Professional znamo koliko vremena provodite u radnom vozilu. Zbog toga smo model Fullback učinili udobnim vozilom koje pruža dobrodošlicu. Kako biste bili sigurni da vam nikada neće dosaditi njegova uporaba, čak i kada radni dan završi. Ništa nije prepušteno slučaju: ergonomska sjedala, prostrana unutrašnjost koja je savršeno klimatizirana i izolirana od buke te položaj u vožnji s optimalnom vidljivošću. Sve je izvedeno da bude još udobniji. Vaš.

Novi Fullback jedan je od prvih kamioneta na svijetu s aluminijskim motorom, kako bi se kombinirala maksimalna lakoća s maksimalnom snagom. Njegov kapacitet vuče može doseći 3.100 kg. Također je dostupan sa šest stupanjskim ručnim mjenjačem ili pet stupanjskim automatskim mjenjačem.

Prednost za poduzetnike je što je Fullback kategorija vozila N1, što omogućava povrat PDV-a te samim time veću ekonomičnost Vašeg Fullbacka.

Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.