Ford Galaxy

 

Vaš prostor. Vaše iskustvo vožnje. S potpunom preglednošću ceste ispred Vas s visokog vozačkog sjedala, novi Ford Galaxy spaja Vas s prostorom koji Vas okružuje. Sa bezbroj pretinaca raspoređenih po čitavom vozilu, primjerice stropnim spremnikom koji se proteže duljinom cijele kabine, praktičnim pretincima sa poklopcem na upravljačkoj ploči, pretincima ispod vozačkog i suvozačkog sjedala te čak u podu, iskorišten je i najmanji djelić prostora za čuvanje predmeta podalje od znatiželjnih očiju.

Ford Galaxy u svojoj izuzetno prostranoj unutrašnjosti pruža sedam sjedala u punoj veličini uz dovoljno prostora za prtljagu. Bilo da imate veliku obitelj, mnogo prtljage ili jednostavno ogromnu strast za prostorom, Galaxy daje svakom putovanju novu dimenziju - čak i kada se koristi svih sedam sjedala. Za najveću moguću prilagodljivost, svako se stražnje sjedalo može preklopiti u ravnu plohu bez vađenja iz vozila - zakrilca sa magnetskim pločicama pritom prekrivaju prorez između drugog i trećeg reda sjedala kako bi što jednostavnije iskoristili prtljažni prostor. Naravno da možete odabrati bilo koju od 32 kombinacije kako bi vozilo što bolje prilagodili putnicima i teretu koji prevozite. Sa gotovo beskrajnim prostorom za glavu i noge u sva tri reda podesivih sjedala, čak i za najduljih putovanja Vi i Vaši putnici stići ćete odmorni i svježi.

Galaxy je opremljen naprednim setom instrumenata koji omogućuje dosad neviđeno sučelje između vozila i vozača, sa visoko kvalitetnom, lako čitljivom grafikom te mogućnošću glasovnog upravljanja audio sustavom, navigacijom, telefonom i klima uređajem.