Ford Mondeo

 

Novi Ford Mondeo dizajniran je da se ističe gdje god krenete, a čiste, isklesane linije ostavljaju snažan vizualan dojam. Kromirana rešetka i impresivni 18-inčni aluminijski naplatci nadopunjuju dizajn kako bi stvorili suvremeni izgled koji odgovara njegovom naprednom, hibridnom motoru.

Mondeo je opremljen naprednim tehnologijama osmišljenima kako bi vam olakšale život. Pojedini sustavi, kao što su prilagodljivi tempomat sa sustavom Stop&Go i sustavom održavanja vozila u traci, kontinuirano prate i reagiraju na promjene u uvjetima na cesti, prometu i vašoj vožnji. Ostale korisne značajke, uključujući sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici i sustav pomoći pri parkiranju pomažu u sofisticiranijem iskustvu vožnje bez stresa.

Novi Ford Mondeo dostupan je s nizom snažnih i štedljivih motora, dopunjenih automatskim 8-stupanjskim ili ručnim 6-stupanjskim mjenjačima. Odaberite između hibridnog, naprednog benzinskog ili dizelskog motora koji svi isporučuju željenu snagu i učinkovitost koju vam je potrebna.

U nastavku možete preuzeti cjenik vozila sa popisom serijske i dodatne opreme. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Katalog Ford Mondeo (PDF)

Cjenik Ford Mondeo (PDF)