Ford Mustang

 

Linije, kutovi, silueta i slika: na cesti ništa ne može izgledati kao Mustang. Uglađeniji i opakiji nego ikada, novi Mustang utjelovljuje redizajniranu prednju rešetku, masku i poklopce motora kako bi stvorio agresivniji izgled i isporučio više aerodinamičnih performansi. Svjetlosne šipke s potpisom i svjetla za dnevnu vožnju kompletiraju ultra-suvremenu sliku.

Od oblikovanog prednjeg dijela do jedinstvenih stražnjih svjetala – baš sve je inteligentno oblikovano kako bi pružalo najveći mogući užitak u vožnji. Po uzoru na trkači auto u unutrašnjosti su svi upravljački elementi intuitivno raspoređeni kako bi bili na dohvat ruke. 12-inčni LCD klaster s instrumentima prvi je digitalni zaslon dostupan na Mustangu. Ovisno o načinu vožnje koji odaberete (Normal, Sport+, Snow/Wet, Track i Drag) prikaz se mijenja kako bi prezentirao neprocjenjive informacije. Možete ga i prilagoditi sebi.

Neke razlike na Mustangu odmah su uočljive. Druge ćete čuti i osjetiti, osobito s modificiranim 5.0L V8 motorom i širokim rasponom novih i inovativnih tehnologija.

U nastavku možete preuzeti katalog i cjenik vozila sa popisom serijske i dodatne opreme. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Katalog Ford Mustang (PDF)

Cjenik Ford Mustang (PDF)