Fiat Doblo Cargo

 

Novi Doblò Cargo ima potpuno nadopunjen prednji kraj, u paketu sa stilom i tehnološkim sadržajem. Linija poklopca motora i prednjeg branika dodatno poboljšavaju aerodinamiku, osiguravajući veću učinkovitost čak i pri niskim brzinama.

Doblò Cargo također oduševljava i iznutra: tehnologija, funkcionalnost i materijali stvaraju udobnu radnu okolinu koja je savršena za svaki posao.

Mnogobrojni pretinci u armaturnoj ploči i oblogama vrata nude mnoštvo korisnog prostora za spremanje svih vrsta predmeta. Ukupno postoji ne manje od 10 pretinaca, uključujući zakretnu ladicu na strani suvozača s mekanim otvaranjem i volumenom od 6,8 litara.

Ponuda motora novog modela Doblò Cargo je široka i sveobuhvatna i uključuje 7 pogonskih jedinica. Svaki motor je tako projektiran da na najbolji način zadovolji potrebe profesionalaca, na osnovi vrste uporabe. Tu je odgovarajući motor za svaki posao: otkrijte pravi motor za vas.

Agilan i s još boljim odzivom, projektiran za grad i najteže rute. Odziv okretnog momenta na novim MJet II 1.3 i 1.6 motorima je poboljšan, što omogućuje veći okretni moment na još nižem broju okretaja, što pak pruža veću fleksibilnost i odziv.

Varijanta Doblo Cargo Furgon ima izuzetno iskoristiv teretni prostor, a možete birati između 2 ili 3 putnička sjedala, te dvije duljine karoserije.

Doblo Cargo također nudi možda najzanimljiviju varijantu - COMBI. On Vam nudi 5 sjedala te pregradom odvojeni teretni prostor. Dvoja bočna klizna vrata omogućuju vrlo lagan ulazak na stražnju klupu, a stražnja vrata možete birati u izvedbi asimetrična dvokrilna vrata ili pak podizna vrata.

Doblo Cargo Combi također spada u teretna vozila (N1) pa kod njega tvrtke mogu u cijelosti vratiti iznos PDV-a.

U nastavku možete pogledati cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Cjenik Fiat Doblo Cargo (PDF)