Ford S-max

 

Najnovije inteligentne tehnologije i zadivljujući izgled, odlična dinamika i precizno upravljanje, svime se ovime potpuno novi Ford S-max izdvaja iz mase. Fleksibilnost, praktičnost i ekonomičnost ima u genima. Zahvaljujući bogatoj paleti inteligentnih tehnologija novi je Ford S-max jedan od najinventivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Bez obzira na to preferirate li aktivni životni stil ili dajete prednost obiteljskoj udobnosti, upravo ste našli automobil koji je kao stvoren za vas. Nudi vam prostor u kojem udobno i sa stilom može putovati čak sedam osoba.

Fleksibilni sustav sjedala pruža komforan prostor za pet ili čak sedam osoba, pri čemu mogućnost samostalnog spuštanja sjedala u drugom i trećem redu nudi nebrojeno mnogo različitih konfiguracija. Sjedala u drugom i trećem redu mogu se spustiti jednim pritiskom n a tipku i time u trenutku stvoriti mjesto za sportsku opremu ili prtljagu.

Zahvaljujući poboljšanoj generaciji multimedijalnog sustava Ford SYNC 3 s ekranom na dodir možete vaš mobilni telefon bežično spojiti s upravljačkom pločom. Glazbom ili telefonom, navigacijskim sustavom i klimatizacijom možete upravljati jednostavnim glasovnim naredbama ili preko 8" ekrana na dodir u boji na kojemu možete gledati svoje fotografije.