Fiat Talento

 

Vodeći u klasi po mogućnosti nosivosti, izvanredno kompaktan i pokretljiv: sve to i još puno više u novom vozilu Talento. Model, svojom prostranom unutrašnjošću, izvrsnom prilagodljivošću i mogućnošću prilagođavanja različitim potrebama kupaca, savršen je suradnik svim profesionalnim prijevoznicima na gradskim prometnicama i glavnim cestama.

Talento je opremljen čitavim nizom motora koji zadovoljavaju normu Euro 6, uključujući pouzdan motor TurboTwin sa sustavom Traction+, ESC i držanjem na uzbrdici.

Dodatna podna vratašca, „Cargo Plus” (ispod putničke klupe) omogućuju prijevoznicima prijevoz predmeta duljine do 3,5 m (4,15 m za vozilo s dugim međuosovinskim razmakom). Kapacitet utovara je od 5,2 m3 na kratkom međuosovinskom razmaku (SWB) i 6 m3 na dugom međuosovinskom razmaku (LWB).

Talento ima četvrtaste linije koje ukazuju na prostranu unutrašnjost i veliki kapacitet utovara. Njegova svestranost omogućuje vam da odaberete Taletno koji je savršena kombinacija visine, duljine i međuosovinskog razmaka za vaš posao.

U vozilu Talento ima mjesta za svaki tim koji obavlja dobar posao. Vozilo s dvostrukom kabinom ima pet ili šest sjedala koja svakom putovanju dodaju udobnost. S utovarnim prostorom od 3,2 m3 na verzijama s kratkim međuosovinskim razmakom i 4,0 m3 na onima s dugim međuosovinskim razmakom, pregrađenom dvostrukom kabinom za prijevoz velike količine roba i svih radnika. Utovarni prostor dostupan je sa stražnje strane s krilnim vratima koja se otvaraju pod kutom od 90° ili 180°/250°. Tako se omogućuje iskorištavanje svakog centimetra utovarnog prostora, od poda do krova.

Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.