Ford Transit kombi

 

Ime Ford Transit obuhvaća širok spektar furgona, kombija, minibuseva i kabina sa sandukom. Već 40 godina Transit je najprodavanije lako dostavno vozilo u Europi, pa u nekim zemljama pojam "Transit" koriste kao naziv za bilo koje lako dostavno vozilo Transitovih gabarita.

Od 1965. godine, otkako Transit postoji na tržištu, proizvedeno je preko 5 milijuna vozila na temelju tri bazne platforme, te nekoliko redizajniranih verzija po svakoj platformi.

Ovi podaci dovoljno govore o kakvom se vozilu radi, a detaljnije informacije o svakom pojedinom modelu možete dobiti u nastavku.

Neki ljudi rade u uredu. Drugi su uvijek u pokretu. S Ford Transitom sada možete ponijeti svoj ured sa sobom, gdje god da ste se zaputili. Udobna nova kabina kao u osobnom automobilu sjajno ističe promišljene značajke poput visećeg odjeljka u pretincu za rukavice, držača za šalice i boce i korisne radne površine. Dodajte tome satelitsku navigaciju ili najnoviju Bluetooth bežičnu tehnologiju i Vaš život na cesti dobit će potpuno novi smisao.

Transit kombi može udobno prevesti 9 putnika, a dostupne su i bus varijante sa 14 ili čak 17 sjedećih mjesta. Uz komforan i moderno opremljen putnički prostor tu je i izdašan teretni prostor za smještaj prtljage.

Putničku varijantu Transita možete nadograditi i prilagoditi vlastitim potrebama, poput prilagodbe za vatrogasno vozilo ili za prijevoz invalida.