Ford Transit Custom

 

Novi Transit Custom impresionira s najvećim mogućnostima za prijevoz tereta, uključujući i brojne inovativne značajke u prtljažnom prostoru. Vozaču na raspolaganju stoje i najnovije Ford tehnologije. Upotrebljiv, praktičan, vrijedan i moćan, Transit Custom u potpunosti zaslužuje prestižnu titulu međunarodnog dostavnog vozila godine 2020.

Srednji po veličini model u našoj posve novoj liniji dostavnih vozila Transit, Transit Custom postiže najmanju potrošnju goriva u klasi uporabom ECOnetic tehnologija za štednju goriva , koje između ostalih čine start/stop sustav i regenerativno punjenje . Uz udobnu i trajnu unutrašnjost učiniti će vaš radni dan užitkom - posebnu udobnost osjetiti ćete u kabini koja nalikuje pokretnom uredu. Također, teretni prostor je bez premca u svojoj klasi. I bez obzira na to da li ste odabrali putničku, kombiniranu ili furgon inačicu, dobili ste niz naprednih tehnologija, uključujući glasovnu kontrolu i Ford SYNC sustav za povezivanje MP3/iPod reproduktora i telefona.

Transit Custom spaja moderni eksterijer s udobnim interijerom koji nadilazi ostala dostavna vozila. Interijer i eksterijer su dizajnirani s osobitim osvrtom na praktičnost i udobnost. Transit Custom svojom naprednom tehnologijom čini vaša dnevna putovanja lakšim - pogotovo u urbanim područjima. Transit će Vaš radni dan dodatno pojednostaviti kabinom koja nalikuje na mobilni ured, s puno pametnih skladišnih pretinaca i preklopnim stolom, idealnim za prijenosno računalo. Ford SYNC tehnologija glasovnog upravljanja omogućuje hands-free uporabu telefona a osim toga, uvijek ćete biti povezani sa svojim automobilom (putem mobitela). Vozačevo sjedalo i upravljač su potpuno prilagodljivi, tako da možete pronaći savršen i najudobniji položaj za vožnju.