Ford Transit VAN

 

Ime Ford Transit obuhvaća širok spektar furgona, kombija, minibuseva i kabina sa sandukom. Već 40 godina Transit je najprodavanije lako dostavno vozilo u Europi, pa u nekim zemljama pojam "Transit" koriste kao naziv za bilo koje lako dostavno vozilo Transitovih gabarita.

Od 1965. godine, otkako Transit postoji na tržištu, proizvedeno je preko 5 milijuna vozila na temelju tri bazne platforme, te nekoliko redizajniranih verzija po svakoj platformi.

Ovi podaci dovoljno govore o kakvom se vozilu radi, a detaljnije informacije o svakom pojedinom modelu možete dobiti u nastavku.

Neki ljudi rade u uredu. Drugi su uvijek u pokretu. S Ford Transitom sada možete ponijeti svoj ured sa sobom, gdje god da ste se zaputili. Udobna nova kabina kao u osobnom automobilu sjajno ističe promišljene značajke poput visećeg odjeljka u pretincu za rukavice, držača za šalice i boce i korisne radne površine. Dodajte tome satelitsku navigaciju ili najnoviju Bluetooth bežičnu tehnologiju i Vaš život na cesti dobit će potpuno novi smisao.

Dug ili kratak, velik ili mali, težak ili lagan. Ford Transit može prevesti sve. Sa tri međuosovinska razmaka, tri visine krova, četiri duljine karoserije i izborom prednjeg ili stražnjeg pogona, potpuno je spreman za naporan rad. Kroz čitavu ponudu naći ćete vrata koja sežu do krova, klizna bočna vrata i stražnju platformu sa minimalnim muldama stražnjih kotača koji će pomoći u obavljanju posla. Brzo, sigurno i efikasno.

Kao Vaš specijalizirani trgovac Ford teretnih vozila možemo Vam ponuditi i ugraditi širok raspon dodatne opreme kojom ćete optimizirati vozilo, te na Vaš zahtjev ugraditi nosače ili drugu opremu u teretni prostor.