Usluge našeg ovlaštenog Volkswagen servisa

 

U što se možete pouzdati kada dovezete vaše vozilo u naš ovlašteni VW servis?

Jednostavno dogovorite termin - i ne gubite vrijeme

Uštedjet ćete nepotrebno vrijeme čekanja kod prijama za popravak tako što ćemo se temeljito pripremiti za Vaš dolazak u servisnoj radionici. Ukoliko želite biti nazočni dijagnozi vozila obavijestite nas o tome već kod dogovaranja termina. Predvidite za to nešto više vremena nego inače (cca. 15 - 20 minuta.)

Dovezite vozilo u točno dogovoreno vrijeme - sve će teći prema Vašim željama

Kod prijama vozila očekuje Vas Vaš servisni savjetnik koji je spreman u dogovoreno vrijeme i zajedno s Vama donosi jasne dogovore. Nećemo izvršiti nikakav popravak bez Vašeg pristanka!

Jednostavno dođite po vozilo - sve je pripremljeno

Svi dogovori su ispunjeni kad dođete po Vaše vozilo u dogovoreni termin. Već Vas očekujemo! Ako to želite Vaš servisni savjetnik rado će Vam objasniti provedene radove. Predvidite vrijeme za to.

Volkswagen originalni dijelovi

Bez obzira na dio koji Vam je potreban za Vaš Volkswagen, Volkswagen originalni dijelovi uvijek su u najbržem roku dostupni tamo gdje ih trebate. To osiguravamo svojom 24-satnom uslugom isporuke. Uz naše 15-godišnje jamstvo isporuke dijelova bitnih za vožnju, ostajete mobilni i nakon prestanka proizvodnje serije nekog modela.

Volkswagen originalni dijelovi osiguravaju Vam:

  1. Najnovije stanje tehnike
  2. Najviši standard kvalitete
  3. Sigurnost bez kompromisa
  4. Optimalna prikladnost
  5. Puni asortiman od preko 180.000 Originalnih dijelova za Volkswagen modele
  6. Odličan omjer uloženog i dobivenog
  7. 2-godišnje jamstvo na sve nove Volkswagen Originalne dijelove

Express servis

Potrebni radovi na Vašem vozilu ne trebaju čekati redovni servis. Jednostavno dođite i obavite nužne radove - bez obveze najave i bez dogovaranja termina. Dođite, provjerite ili zamijenite:

- ulje, prednje ili stražnje kočione obloge, kočionu tekućinu, amortizere, akumulator, gume i naplatke, dijelove ispušnog sustava

Mobilno jamstvo

Uz vas na svakom kilometru putovanja. Kupnjom Vašeg novog Volkswagen vozila postali ste korisnik usluge mobilnog jamstva. Ovom uslugom Vam je omogućena mobilnost i dolazak do odredišta u slučaju da je Vaše vozilo zbog tehničkog defekta ostalo nepokretno.

Kada kupac ima pravo na uslugu mobilnog jamstva?

Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva nakon primopredajnog servisa vozila ostvarujete servisnim pregledima i održavanjem Vašeg vozila u ovlaštenom Volkswagen servisu (svaki inspekcijski servis mora biti potvrđen potpisom i žigom ovlaštenog servisnog partnera). Mobilno jamstvo se odnosi na vozila koja su zbog tehničkog defekta, a uzrok kojega nije greška korisnika vozila ili vanjski utjecaj na vozilo, ostala nepokretna na cesti (smatra se da je vozilo nepokretno kada je nemoguće odvesti se istim u najbliži ovlašteni servis ili ukoliko prema uputama proizvođača nije dozvoljen nastavak vožnje). Da biste ostvarili pravo iz mobilnog jamstva potrebno je nazvati stalno dežurnog operatera na besplatni telefonski broj unutar Republike Hrvatske: 0800 1 987

ili u inozemstvu na telefon: + 385 1 6269 169

od 00:00 do 24:00 sata, 365 dana u godini.